Rakennesuunnittelija Taloyhtiö- ja toimitilapalveluihin, Helsinki

Oletko rakennustekniikan suunnittelun tuleva tai nykyinen ammattilainen, joka innostuu parhaiden ratkaisujen etsimisestä yhdessä asiakkaan ja tiiminsä kanssa?

Haemme Taloyhtiö- ja toimitilapalvelut -yksikköön rakennesuunnittelijoita, jotka voivat olla uransa alkuvaiheessa tai useamman vuoden kokemuksella toimivia ammattilaisia.

Meillä pääset näköalapaikalle mukaan kiinnostaviin hankkeisiin, mielenkiintoisten asiakkaiden ja teknisesti haastavien projektien pariin. Tyypillisiä kohteitamme on mm. taloyhtiöiden ja liiketilojen julkisivusaneeraukset, vesikattokorjaukset, salaojakorjaukset, linjasaneeraukset, kuntokartoitukset ja -tutkimukset, tilamuutokset ja perusparannukset.

Korjausrakentaminen kattaa Granlundilla suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan sekä kuntokartoitukset ja -tutkimukset. Osaston tavoitteena on vastata korjausrakentamisen kasvavaan markkinaan ja asiakkaiden kanssa pyritään luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia.
Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?
• Soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (DI, RI tai Ins. AMK. koulutusta)
• Mahdollista aiempaa kokemusta korjausrakentamisen suunnittelun ja/tai toteutuksen parissa
• Suunnitteluohjelmistojen osaamista, kuten Autocad
• Yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Uteliasta ja motivoitunutta asennetta

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Markus Heinonen p. 050 528 0975 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus