Assistentti hankkeiden taloushallintoon

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 260 työntekijää. 

Haemme nyt hankkeiden taloushallintoon 

assistenttia 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Assistentti tekee ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoiminnan sekä muiden hankkeiden taloushallintoon ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, kuten hankkeiden talouden seurantaa ja raportointia sekä maksatushakemuksia. Assistentti tukee projektipäälliköitä hankkeiden talousasioissa ja vastaa talouden ja rahoittajan ohjeiden toteutumisesta omalla vastuualueellaan. Assistentti osallistuu myös hankkeiden budjetointiin hankkeen valmisteluvaiheessa. 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomin tutkinto tai muu vastaava koulutus), hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä uusien järjestelmien haltuunottoon. Sinulla on myös kokemusta ja osaamista projektien tai hankkeiden taloushallinnosta ja kirjanpidosta. Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, aktiivista ja itsenäistä työotetta, organisointi- ja priorisointikykyä, asiakaspalvelutaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Eduksi katsotaan ammattikorkeakoulussa käytössä olevien järjestelmien tuntemus (esim. Reportronic, InvoiceReady, M2, Raindance sekä Eura2014-järjestelmä). 

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Työpaikkasi on Diakin Helsingin-, Oulun-, Pieksämäen- tai Porin-kampuksella. Diakissa on joustavat etätyökäytännöt.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori Elina Juntunen, puh. 040 766 1312, ma 18.7. klo 10–12 ja ma 25.7. klo 10–12. tai kehitysjohtaja Elina Ylikoski, puh 040 550 9393, to 4.8. klo 10-12 ja pe 5.8. klo 9-10.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 14.8.2022. 


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (yksityinen) *
Sähköpostiosoite *

Hakijan perustiedot

Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sukupuoli *


Kansalaisuus *
Tutkinnot ja koulutukset
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Suoritetut tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suorituksen laajuus op Oppilaitos Suoritusmaa
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Muut koulutukset
Koulutuksen nimi Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suoritettu laajuus op Koulutuksen järjestäjä
Työsuhdehistoria

Aiemmat työsuhteet

Työnantaja Tehtävänimike Työsuhde alkoi (pvm) Työsuhde päättyi (pvm) Nykyinen voimassa oleva työsuhde Työskentelyn kesto Työtehtävät
Aikaisempi työkokemus alalla
Esimieskokemus

Haettavaan tehtävään liittyvät kysymykset

Kerro lisää työkokemuksestasi, koulutuksestasi sekä itsestäsi. Kerro myös miksi haet juuri tätä tehtävää.
Milloin voit aloittaa tehtävässä?
Palkkatoive
Liitteet: CV ja mahdollinen hakemuskirje
Mistä sait tiedon työpaikasta ?