Sytytkö hyvästä asiakaspalvelusta? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukemmissakin tilanteissa? Oletko oivaltava tyyppi, joka auttaa ihmisiä mielellään arjen pienissä ja hiukan suuremmissakin ongelmissa?

HAE PÄIVYSTÄJÄKSI PALVELUKESKUKSEEMME HELSINGIN PITÄJÄNMÄELLE

Osana palvelukeskuksemme tiimiä vastaat ensiluokkaisen palvelun tarjoamisesta asiakkaillemme: tuet ja edesautat asiakkaittemme viihtyisää ja turvallista asumista kellon ja kalenterin ympäri. Tärkein työtehtäväsi on päivystystehtävien vastaanotto puhelimitse ja niiden välittäminen eteenpäin päivystäville kiinteistönhoitajille.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä ihmisläheistä ja positiivista palveluasennetta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hyvä englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Palvelukeskuksemme työ on ajoittain kiireistä ja edellyttää siten hyvää paineensietokykyä. Työssä tarvitaan myös ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Arvostamme myös ymmärrystä talotekniikasta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, viihtyisät työtilat Pitäjänmäellä, mielenkiintoisia työtehtäviä. Tällä hetkellä työskentelemme etänä, mutta palaamme toimistolle, kun korona tilanne on rauhoittunut. Kotikadulla työskentelet osaavien esimiesten ja mukavien työkavereiden keskellä. Työ on monipuolista ja itsenäistä puhelinasiakaspalvelua. Työaikasi on arkisin klo 15-07 välillä sekä viikonloppuisin kaikkina kellonaikoina. Teet töitä joko työparisi kanssa tai yksin. Työvuorot suunnitellaan siten, että sinulla on mahdollisuus pitkiinkin vapaisiin.

Tartu tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 31.10.2021 Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Jos nautit monipuolisesta tekemisestä, viihdyt asiakaspalvelutyössä ja haluat tehdä töitä ilta- ja yöaikaan, paikka voi olla juuri sinulle!

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Jasmin Ekroosiin, p.050 594 6107 Jasminin tavoitat ma-pe klo: 14-15

Tervetuloa töihin Kotikadulle!

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 390 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot