Arkkitehti / Rakennusarkkitehti

UKI Arkkitehdit on kokenut, nykyaikainen ja innovatiivinen arkkitehtitoimisto kolmannessa sukupolvessa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Helsingissä ja Jyväskylässä. Teemme nykyaikaisessa, monitaitoisessa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme suunnittelutyötä yli 70 ammattilaisen voimin. Olemme erikoistuneet mm. oppimisympäristöjen, sairaaloiden, liike- ja toimitilojen sekä teollisuus- ja asuntokohteiden suunnitteluun.

Hyödynnämme eri teknologioita ja suunnittelumenetelmiä tehokkaasti. Työskentelyperiaatteinamme ovat asiakaslähtöisyys, kestävyys, luotettavuus ja innovatiivisuus. UKI Arkkitehdit osallistuu aktiivisesti arkkitehtikilpailuihin ja on myös palkittu lukuisissa suunnittelukilpailuissa.


Haemme Ouluun, Jyväskylään ja Helsinkiin

ARKKITEHTIÄ tai RAKENNUSARKKITEHTIÄ

Haemme nyt uusia osaajia monipuolisiin suunnittelutehtäviin eri toimipisteisiimme. Voit olla arkkitehti, rakennusarkkitehti tai opintojesi loppuvaiheessa oleva alan opiskelija – lopullinen tehtävänkuva muodostetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtäväsi voi siis sisältää projektinvetoa tai pääsuunnittelijana toimimista, tai voit toimia avustavana suunnittelijana tai projektiarkkitehtinä. Monipuolinen työkokemus on eduksi ja kokemus ArchiCAD ja Revit-tietomallinnusohjelmistoista on edellytys.


Pääset vakituiseen työsuhteeseen menestyneessä, arvostetussa, maltillisesti kasvavassa ja hyvässä perheyrityksen työyhteisössä. Pääset hyödyntämään jo hankkimaasi ammattitaitoa ja edelleen kehittymään monipuolisissa suunnittelutehtävissä, työpaikan tarjoamassa koulutuksessa sekä yhteistyössä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa. 

Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alle 30.11.2019 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävistä saa seuraavilta henkilöiltä:

Helsinki: Mikko Kaira 040 517 6975

Jyväskylä: Janne Karjalainen 050 465 3490

Oulu: Kimmo Turpeenniemi 050 344 7399


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *

Haetun työtehtävän tiedot

Ensisijaisesti kiinnostavat työtehtävätKiinnostavat toimipaikat


Liitteet

CV ja vapaamuotoinen hakemus