Liikenneopettaja ammattiliikenteen koulutuksiin, Pro Academy PK-Seutu ja Pirkanmaa

Liikenneopettaja ammattiliikenteen koulutuksiin, Pro Academy PK-Seutu ja Pirkanmaa, 4 paikkaa, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP on digitalisaation edelläkävijä alallaan vaikuttaen aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2022 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 640 henkilöä. Suomessa työskentelee noin 470 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

 

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen? 

Haemme Pro Academylle Pääkaupunkiseudulle kahta (2) ja Pirkanmaalle kahta (2) liikenneopettajaa ammattiliikenteen koulutuksiin. Ammattitaitoaan pääsee tässä tehtävässä hyödyntämään monipuolisesti, sillä tarjoamme työmahdollisuuksia myös alueen CAP-Autokoulujen kevyiden ajokorttiluokkien opetuksessa.

Olet ahkera, tunnollinen, elämänmyönteinen, työntekoa pelkäämätön sekä oma-aloitteinen. Sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa ja vähintään C-luokan ajo-oikeus. Harjoitteluluvalla olevat liikenneopettajat huomioidaan myös rekrytoinnissa. Raskaan liikenteen kuljettajakokemus on eduksi työn suorittamisessa kuten myös CE- ja/tai D-luokan ajo-oikeus (CE-luokan ajo-oikeus vaaditaan Pirkanmaan hakijoilta), pedagoginen pätevyys, kouluttajakokemus, voimassa oleva ammattipätevyys ja muu alan osaaminen. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen kielen osaamista. Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi. Osaat käyttää tietotekniikkaa ja yleisimpiä ohjelmistoja osana opetustyötäsi. Työ saattaa sisältää reissutyötä.

Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

 

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työaika ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnanjohtaja Olli Sivonen, 041 731 3710, olli.sivonen@cap.fi.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot