Arbetsledare

VA Gruppen är ett ledande VA bolag i södra Sverige som har skapat en organisation som kan ta helhetsansvar för ett komplett VA behov, vårt mål är att alltid säkra friskt vatten och fungerande avlopp- och dagvattensystem. Utöver VA installationer utför vi anläggningsarbete, styrbar borrning, hyvling, vägunderhåll och dikning. Vi har även uthyrningsverksamhet av entreprenad-maskiner. 

VA Gruppen grundandes 1977 och har under många år byggts upp mot inriktning på VA behov men även andra anläggnings- och kabelläggningsarbeten. Sedan 1 oktober 2021 är Connecting Capital majoritetsägare i bolaget. VA gruppen har ca 160 anställda och huvudkontoret ligger i Trelleborg.

Vi söker Arbetsledare

Vi är noggranna med hur vi sköter vår utrustning och bolaget vill alltid ligga i framkant med den senaste mest arbetseffektiva, ergonomiska och miljöeffektiva utrustningen. Samtidigt måste vi alltid vara försiktiga med hur vi sköter våra resurser (vår personal, våra maskiner, material vi köper till projekt). Resurser är alltid begränsade och skall användas klokt.

Som bolag prioriterar vi våra medarbetares hälsa och arbetsmiljö. Vi värdesätter också alla medarbetares lika värde och har nolltolerans mot kränkningar på grund av funktionsnedsättningar, kön och etnicitet.

I rollen som arbetsledare på VA gruppen är du övergripande ansvarig för arbetsprojekt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

·         Resursplanering på arbetsprojekt så som personal, maskiner och material.

·         Utföra projekt på ett för verksamheten fördelaktigt och ekonomiskt sätt.

·         Gå igenom projekt för fakturering

·         Attestera tidrapporter på egna projekt och systerprojekt

·         Aktivt arbeta för att värna om säkerheten på arbetsplatsen

·         Säkerställa arbetets kvalitet och att tidplaner hålls

Vi ser gärna att du har utbildning som arbetsledare eller har motsvarande i arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från VA-arbeten, datavana och B-körkort är ett krav.

Meriterande med BE-körkort, plastsvetsutbildning samt Säkerhet på väg-utbildning.

Kontakta Tobias Månsson, tobias.mansson@va-gruppen.se eller Martin Nilsson, martin.nilsson@va-gruppen.se om du har några frågor kring tjänsten.

 

 


Förnamn *
Efternamn *
Telefon *
E-post *

Personlig information
Hemadress
Adress *
Postnummer *
Ort *
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
Innehar du körkort?
Vilken typ av förarbehörighet har du (ex B, C, CE)?
CV & Personligt brev* (vänligen tillse att du verkligen får med båda dokumenten och sparar dem)
Utbildningsbevis/certifikat