Kestävän ja energiatehokkaan rakentamisen projektipäällikkö, Helsinki

Hei sinä kestävän ja energiatehokkaan rakentamisen ammattilainen! Vahvasti kasvavaan kestävään rakentamiseen ja energiatehokkuushankkeisiin keskittyvä konsultointitiimimme etsii projektipäällikköä projektiemme vetämiseen.

Tuot työpanoksellasi vahvistusta Granlundin kestävään rakentamiseen liittyviin konsultointiprojekteihin ja olet osa monialaista osaajaryhmää, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään rakennushankkeista vähähiilisiä sekä energiatehokkaita. Työtehtäviisi sisältyy monipuolisten elinkaari-, energia- ja ympäristöprojektien vetämistä talonrakennushankkeisiin ja kiinteistöjen kestävyyteen liittyen. Vastaat projektien luotsaamisesta aikataulussa ja budjetissa sekä osallistut aktiivisesti palvelukehitykseen. 

Meillä Granlundilla energia-asiat ovat olleet strategiamme ytimessä yli 60-vuotisen historiamme ajan, ja olemme ulottaneet hiilikädenjälkemme kiinteistöjen koko elinkaarelle. Kehitämme kokonaisvaltaista energiaosaamistamme sekä ympäristön että talouden ehdoilla, loppukäyttäjiä unohtamatta. Lue lisää ajatuksistamme energiaan liittyen!


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 

  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 

  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle.

  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.


Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme sinulta insinööri (AMK)- tai DI-koulutusta talotekniikka- rakennus- tai energia-alalta ja sinulle on kertynyt jo työkokemusta kestävän rakentamisen alalta. Sinulta löytyy kokemusta projektipäällikkötehtävistä ja hallitset ja ymmärrät vähähiilisyyteen ja energiatehokkuuteen vaikuttavat ratkaisut. Kommunikointi- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset, etkä hätkähdä, jos kieli vaihtuukin yllättäen englanniksi. Arvostamme innokasta asennetta ja halua kehittää asioita.


Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Paula vastaa niihin mielellään 2.8. eteenpäin. Hänet tavoitat seuraavasti:

Ryhmäpäällikkö Paula Rantanen (etunimi.sukunimi@granlund.fi, p. 050 430 9504).


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus