Lakimies

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Meidän asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme asiakkaitamme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.

 

Haemme 

lakimiestä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Tulet vastaamaan työttömyysvakuutusmaksupalvelun sisällöstä, mm. työttömyysvakuutusmaksujen määräämisen, perinnän ja valvonnan tehtävistä, palvelun lainmukaisuudesta ja kehittämisen reunaehdoista. Työttömyysvakuutusmaksupalvelun sisältövastaavana toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkuuksista vastaavan johtajan ja tiimipäälliköiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös rahaston edustamista sidosryhmäyhteistyössä.

Edellytämme kykyä hahmottaa laaja-alaisia kokonaisuuksia, tehtävän hoitoa tukevaa useamman vuoden työkokemusta ja oikeustieteellistä loppututkintoa. Arvostamme liiketoimintalähtöistä toimintatapaa, sosiaalivakuutuksen osaamista, kokemusta toiminnan kehittämis- ja järjestelmähankkeista, sopimusjuridiikan osaamista, kokemusta säädösvalmistelusta ja kansainvälisen sosiaaliturvaoikeuden tuntemusta. Lisäksi odotamme valittavalta henkilöltä ratkaisukeskeistä ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus ja ilmaisutaitoja.

 

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

 

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, lisätietoja saat sisältövastaava Aki Villmanilta. Akin tavoitat 3.8.2020 alkaen puh. 050 356 7990.

Hae tehtävää 9.8.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).


VAKIOARVOT JA HAKEMUKSEN ASETUKSET
PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?