Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA Keski-Vantaalle

Työtehtävät vaihtelevat pihojen puhtaanapidosta ja vihertöistä talvella koneellisesti ja käsin tehtäviin lumitöihin. Töitä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa, mutta varsinkin talviaikaan myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen

Toivomme hakijoilta reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja hyvää peruskuntoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinteistönhoitokoneiden ajotaitoa. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä katsotaan eduksi, arvostamme kuitenkin enemmän oikeaa asennetta ja oppimishalua.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön.  Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Oletko hakemamme kiinteistönhoitaja? Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 28.2. Toimi kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakulomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. 

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, Tapio Toivola kertoo mielellään lisää. Tapion tavoitat puhelimitse numerosta 040 190 0907.

Tuusulanväylän Huolto Oy on osa Kh-Kiinteistöpalveluita, joka on kasvava ja kehittyvä kiinteistöhuoltoa ja siihen liittyviä oheispalveluita tarjoava konserni. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Oulussa ja Pirkanmaalla työllistäen n. 1000 työntekijää 40 lähiyksikössä. Konsernin liikevaihto on noin 70 m€. Lisätietoja konsernista saat sivulta www.kh-kiinteistopalvelut.fi


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot