LVIA-tekniikan asiantuntija, Helsinki

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme LVIA -tekniikan asiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Tulisit työskentelemään kiinteistöomaisuudenhallinnan toimialalla, tekniset selvitykset -ryhmässä. Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme kiinteistökannan tekninen arvo säilyy ja asetetut elinkaaritavoitteet saavutetaan. Kaiken toimintamme perimmäinen tavoite on tuottaa hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

Työtehtäviin sisältyy olemassa olevien kiinteistöjen nykytilan ja korjaustarpeiden arviointia sekä neuvon antoa mm. kiinteistökauppahankkeiden teknisissä Due Diligence -projekteissa, pitkän aikavälin kunnossapidon suunnittelussa sekä korjaus- ja kiinteistökehityshankkeiden esiselvityksissä. 

Tarvittaessa tehtäviin kuuluu myös erilaisten LVIA -teknisten kuntotutkimusten ja sisäilmaselvitysten koordinointia ja mahdollisuuksien mukaan niiden tekemistä. Hyödynnämme työssämme enenevässä määrin digitaalisia kenttätyökaluja sekä sähköisiä raportointijärjestelmiä. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Me Granlund Consultingissa luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Työnkuvaasi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti. Halutessasi pääset mukaan myös uusien palveluiden kehittämiseen.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut . Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinto kiinteistöjen LVI-tekniikan (esim. energiatekniikka) tai vastaavalta opintosuunnalta. Työhön vaaditaan vähintään opistotason koulutus (teknikko). 
  • Olet valmis työskentelemään asiakasprojekteissa oman alasi asiantuntijana osana projektitiimiä tai sinulla on mahdollisuus toimia projekteissa tulosvastuullisena projektipäällikkönä. 
  • Pystyt kommunikoimaan ja pukemaan näkemyksesi johdonmukaiseksi tekstiksi sekä suomen että englannin kielellä. 
  • Aiempi työkokemus esimerkiksi kiinteistöjen ylläpidosta, uudis- tai korjausrakentamisesta tai muutostöistä katsotaan eduksi. 
  • Mahdollinen sisäilma-asiantuntijan pätevyys katsotaan myös eduksi. 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme torstaihin 18.4.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 välillä ryhmäpäällikkö Jari Loukiainen (jari.loukiainen@granlund.fi tai 040 574 9321.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi 


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus