Haemme reippaita kesätyöntekijöitä Länsi-Espoon alueelle

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ajoittain kiireistä. Asuinkiinteistöjen piha-alueiden hoidon työtehtäviin kuuluvat mm. istutusalueiden kitkeminen, nurmikonleikkaus, roskien keräys, roska-astioiden tyhjennys ja pihojen pesut. Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta. Tärkeintä on kuitenkin tahto tehdä, perehdytämme kaikkiin työtehtäviin. B-ajokortti on työssä välttämätön ja liikumme kohteisiin pakettiautoilla. Työskentelyalueina ovat Kauniainen, Espoon keskus ja Espoonlahti.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/. Liitä mukaan CV ja tiedot mahdollisista suosittelijoista. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot