Kuljettajakouluttaja raskaalle kalustolle, CAP Pro Academy

Kuljettajakouluttaja raskaalle kalustolle Etelä-Suomeen, CAP Pro Academy

CAP-Group Oy on johtava kuljettajakouluttaja Suomessa, joka toteuttaa laadukasta ajokorttikoulutusta CAP-Autokouluissa, sekä CAP Pro Academyn toteuttamana ammatillista kuljettajakoulutusta sekä jatkokoulutuksia yrityksille. Tuotamme myös kuljettajakoulutusta Puolustusvoimille laajamittaisesti eri puolilla Suomea. Vuonna 2021 CAP-Group Oy:n palveluksessa on noin 400 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia. CAP haluaa olla kannattavasti kasvava kansainvälinen kuljettajakouluttajabrändi, joka ohjaa markkinakehitystä ja hyödyntää sen mahdollisuuksia.

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen?

Haemme aktiivista kuljettajakoulutuksen ammattilaista CAP Pro Academyn Etelä-Suomen toimipisteisiimme.

Mikäli sinulta löytyy vahvaa kokemusta logistiikan parista tai mahdollisesti olet toiminut jo alalla, sekä koet että sinulla palava halu toimia uusien kuljettajien ja jo alalla toimivien kuljettajien kouluttajana, niin olet etsimämme henkilö. Voimme yhdessä rakentaa sinun osaamistasi tukevan tehtäväkokonaisuuden.

Meillä on tarvetta eri suoritealojen ammattilaisille, ja liikenneopettajan pätevyys ei ole välttämätön, tarvittaessa koulutamme sen sinulle.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, tietoteknistä osaamista ja ennakkoluulotonta asennetta digitalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin. Muun kielitaidon ja ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden katsomme eduksi sekä mahdolliset kouluttajapätevyydet, kuten ADR ja Työturvallisuuskortti.

Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri, sekä laajan kansainvälisen asiantuntijaorganisaation tuki. Me kehitämme ja kehitymme yhdessä!

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa on mukana laaja työterveyshuolto ja joustavat työajat. Voit toimia myös halutessasi sopimuskouluttajana oman yrityksesi kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Timo Rantanen, timo.rantanen@cap.fi. Heinäkuun aikana tiedustelut työtehtävästä sähköpostitse.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot