Kiinteistötekniikan analyytikko, useita paikkakuntia

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt etsimme kiinteistötekniikan analyytikkoa (Opex) Digitaalisten kiinteistöpalvelujen osastollemme.

Granlundin Digitaalisten palvelujen tehtävä on saada kiinteistötekniikka pelaamaan niin kuin sen pitäisi. Työtä riittää, sillä moni kiinteistö voisi toimia paljon paremminkin. Tarjoamme asiakkaillemme perusteltua ja pureskeltua faktaa, jotta selvät ja piilevät pulmat saadaan pois päiväjärjestyksestä.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa olla mukana muuttamassa kiinteistö- ja rakennusalan käytäntöjä. Meillä pääsee tekemään merkityksellistä duunia kiinteistöjen arvon lisäämiseksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund on kotimainen ja kokonaan työntekijöidensä omistama yritys. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta.

Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Voit työskennellä missä vain yksikössämme. Valitse alla olevasta hakulomakkeesta Granlundin toimipiste, jossa haluaisit mieluiten työskennellä.

Toivomme sinulta:

  • Insinöörin (AMK) tai DI-koulutusta
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta
  • LVISA- ja ICT-prosessien tuntemusta
  • Kykyä hyödyntää moderneja FDD- ja analytiikkamenetelmiä
  • Ratkaisukeskeistä ja analyyttista työtapaa
  • Hyvää kirjallista ulosantia
  • Aiempi työkokemus automaation parista, urakoinnista ja/tai huollosta on ehdoton etu työssä

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa laittaa heti oheisella lomakkeella. Haku päättyy maanantaina 24.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisten kiinteistöpalvelujen liiketoimintajohtaja Teemu Hausen p. 050 385 3321 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Lue lisää urasta Granlundilla.


Granlund on talotekniikkasuunnittelun, korjausrakentamisen, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Henkilöstötutkimuksemme mukaan 95 prosenttia granlundilaisista on tyytyväisiä työpaikkaansa. Lue lisää ja seuraa meitä somessa www.granlund.fi,  www.twitter.com/granlundoy, www.facebook.com/granlundoy ja www.linkedin.com/company/granlund


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Toimipaikka, josta olen kiinnostunut *Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot