Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos ja vaativan erityisen tuen asiantuntijaorganisaatio, joka toimii yli kymmenellä paikkakunnalla. Tehtävämme on tarjota ammatillista ja valmentavaa koulutusta opiskelijoille, jotka tarvitsevat erityistä tukea oppimiseen ja omien vahvuuksiensa löytämiseen sekä kouluttaa ja tukea myös muita heidän kanssaan työskenteleviä.

Opiskelijoiden tuen tarve voi liittyä moniin erilaisiin asioihin. Kun opinnot suunnitellaan yksilöllisesti, tekeminen on käytännönläheistä ja ryhmät ovat pieniä, syntyy hienoja tarinoita kasvamisesta, itsenäistymisestä ja ammattitaidosta. Meidän tavoitteemme on saada opiskelijat loistamaan niin elämässä kuin työelämässä, ja tämän tavoitteen saavuttamisessa avainasemassa on taitava ja sitoutunut moniammatillinen henkilöstömme.

Olisitko sinä yksi meistä?

Haemme

Ohjaajaa tieto- ja viestintätekniikan  perustutkintoon, (IT-tukihenkilö) Pieksämäelle

määräaikaiseen työsuhteeseen 3.8.2020-30.6.2023

Ohjaaja tukee kokonaisvaltaisesti opiskelijan vahvuuksien kehittymistä ja omassa elämässä loistamista. Työtä tehdään yhteistyössä opiskelijoiden lähiverkostojen kanssa ja osana moniammatillista tiimiä. 

Ohjaaja työskentelee opettajan työparina ja osallistuu esimerkiksi opiskelijan ohjaamiseen työpaikoilla. Ohjaajan tehtävänä on ohjata ja tukea opiskelijaa hänen opinnoissaan. Lisäksi hänellä voi olla oppimisympäristöjen ylläpitoon liittyviä töitä ja hän vastaa osaltaan niiden turvallisuudesta ja viihtyisyydestä. 

Ohjaajan tehtävässä tarvitaan oma-aloitteista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää Spesian arvojen, merkityksellinen, mutkaton, yhdenvertainen, mukaista toimintaa. 

Edellytämme ohjaajalta soveltuvaa perustutkintoa, alan työkokemusta ja osaamista, kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta sekä erityisen tuen osaamista. 

Työ on kokoaikatyötä 38 h 15 min lukuun ottamatta oppilaitoksen loma-aikaa, jolloin työtä ei ole tarjolla.  

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn erityisnuorten parissa. Meitä spesialaisia yhdistää aito välittäminen ja sitoutuminen, rohkea erilaisuuden arvostaminen sekä tietty tekemisen mutkattomuus. Haluamme yhdessä mahdollistaa niin opiskelijoiden kuin toistemme loistamisen, joten jos ajatus viehättää, pistä hakemus tulemaan! 

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.  

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. 

Lisätietoa tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Eila Jäntti p. 0407133924 eila.jantti@spesia.fi tai koulutusjohtaja Jaana Myyryläinen p.0405609750 jaana.myyrylainen@spesia.fi

 

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 10.6.2020 mennessä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen (p.k.vvvv) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.
Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Olet hakemassa työpaikkaa Ammattiopisto Spesiasta. Rekrytoinnin tapahduttua siirtyvät työpaikan saaneen henkilötiedot suoraan työntekijätiedoiksi työsopimukseen ja sähköiseen henkilöstöhallintojärjestelmäämme. Rekrytointiprosessin aikana tietoja pääsevät näkemään vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä hoitamiseksi siihen oikeus. Rekrytointihaastattelujen aikana tehdään mahdollisia kirjauksia haastattelun aikana esille tulleista asioista. Hakemuksia liitetietoineen säilytetään kuusi kuukautta. Tarkemmat tietosuojaselosteet löytyvät Spesian kotisivuilta.

Henkilökohtaiset tiedot

Syntymäaika (p.k.vvvv) *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

Kotiosoite

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Opiskelen vielä / Opiskeluni ovat kesken

Lisätietoa opintoihini liittyen
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työluvat ja sertifikaatit
Lupa Suorituspvm Myöntäjä Viimeinen voimassaolopäivä
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Ajokorttiluokka

Auto käytettävissä

Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Suosittelijan nimi Suosittelijan titteli Suosittelijan yritys Sähköpostiosoite Puhelinnumero Lisätietoa suosittelijasta
Mistä sait tiedon työpaikastamme?

Palkkamuoto
Palkkatoive €
Palkkatoivomuksen lisätiedot