ENERGIAMANAGERI, TURKU

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat tekevät töitä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista?

Etsimme nyt uusia kykyjä yrityksemme energiajohtamisen ryhmään. Energiajohtaminen kattaa palvelut kiinteistön ylläpitoajalle. Palveluitamme ovat energiajohtaminen, energiamanagerointi, energiastrategiat, energiakatselmukset ja energiamittarointipalvelut. Tässä tehtävässä pääset avainpaikalle rakentamaan Turun alueen toimintaa sekä vastaamaan asiakkuuksien energiamanageroinnista.

Energiamanagerina vastaat nimettyjen asiakkaiden kokonaisvaltaisesta energiajohtamisesta ja -hallinnasta. Tunnet tekniikan, mutta osaat katsoa maailmaa myös tutun laatikon ulkopuolelta. Seuraat oman alasi kehitystä ja haluat olla viemässä uusia ideoita käytäntöön asti. Energiamanageroinnin lisäksi toimit projektipäällikkönä erilaisissa energiajohtamisen ja -hallinnan palveluissa. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi puitteissa tehtävään voi sisältyä myös palvelu- ja kehittämisvastuita.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun. Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

 

Mitä toivomme sinulta?

  • Koulutukseltasi olet LVI-, sähkö- tai rakennusautomaatioalan insinööri tai DI. 
  • Sinulla on useamman vuoden kokemus energianhallinnasta ja olet kiinnostunut alasta sekä markkinan murroksesta.
  • Osaat katsoa asioita laatikon ulkopuolelta.
  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. 
  • Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme sunnuntaihin 25.11.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Asta Autelo ja asiakkuuspäällikkö Martin Aalto (etunimi.sukunimi@granlund.fi).

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

 

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 1000 asiantuntijaa 22 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Toimipaikka, josta olen kiinnostunut *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus