Projektipäällikkö, LVI, Oulu, Huolto

Haemme Ouluun Talotekniikkahuoltoon

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on johtaa LVI-korjaus ja -projektitöitä vahvasti kasvavassa Talotekniikkahuollossamme. Tehtäviisi kuuluu töiden aikatauluttaminen, tarjous laskenta, laadun valvonta, henkilöstön johtaminen, asiakastyytyväisyyden varmistaminen ja tuloksellinen toiminta.

Ympärillesi saat energisen ja osaavan joukon talotekniikan ammattilaisia. Tarjoamme asiakkaillemme talotekniset LVIS-ylläpitotyöt kokonaisvaltaisesti asennustöistä asiantuntijapalveluihin.

Odotamme sinulta:
• Tehtävään soveltuvaa taloteknistä koulutusta
• Työkokemusta alalta ja asiakasyhteistyöstä
• Tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
• Halua ja taitoa asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja jatkuvaan asiakkaiden odotusten ylittämiseen

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaamme yhdessä. Työturvallisuus on meille tärkeää ja käytössäsi on aina laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Arolaisena sinulla on käytössäsi myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Talotekniikkahuoltomme 70 koulutettua asentajaa tekevät asiakkaillemme vuosittain yli 20 000 toimeksiantoa.  Tilaamisen helppous, tehokas prosessi, sekä edelläkävijyytemme sähköisessä työnohjauksessa takaavat asiakkaillemme lyhyet vasteajat.

Lähetäthän hakemuksesi Aro Systemsin www-sivujen kautta viimeistään perjantaina 14.4.2019. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Talotekniikkahuollon liiketoimintapäällikkö Urpo Väisänen p. 050 5017 023, urpo.vaisanen@arosystems.fi.

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä 65 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot