Kolme IT-harjoittelijaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. Haaga-Helian IT-palvelut ylläpitää yli 200 palvelinta, noin 3000 työasemaa sekä neljän kampuksen verkkoinfraa ja AV-tekniikkaa. Uusimme säännöllisesti Haaga-Helian IT-infraa ja otamme mm. käyttäjähallinnan sekä Windows-käyttöjärjestelmien uusimmat versiot käyttöön eturintamassa, jotta ne ovat toiminnan ja opetuksen tarpeisiin ajantasaisia. Haaga-Helian IT-helpdesk hoitaa vuosittain noin 15 000 tuki- ja palvelupyyntöä.

Haemme joukkoomme
kolmea IT-harjoittelijaa
Haaga-Helian IT-palveluihin (elinkaari- ja käyttäjäpalvelut) ajalle 2.1.-31.8.2023.

Työtehtäviin kuuluvat Haaga-Helian IT-helpdeskin sekä IT-lähituen asiakaspalvelutehtävät. Laitteistojen elinkaaripalveluihin liittyvät asennus- ja ylläpitotehtävät kuuluvat myös olennaisena osana IT-harjoittelijan työtehtäviimme. Työskentelemme pääasiassa Haaga-Helian PK-seudun kampuksilla.

Ratkaisuhakuisuus, suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus, kyky oppia jatkuvasti uutta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot tukevat vahvasti työssä suoriutumista. Katsomme eduksi, jos hakijat ovat ICT-Infrastruktuureihin erikoistuneita Haaga-Helian tietojenkäsittelyn opiskelijoita. Tietoteknisten taitojen lisäksi suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen on työssä välttämätöntä, englannin kielen osaaminen on eduksi. Huomioimme työtehtävissä mahdollisuuksien mukaan harjoittelijoiden kiinnostuksen AV-tekniikkaan sekä infran ylläpitoon.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Harjoittelu on palkallinen 1500e/kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-palvelupäällikkö Joonas Kröger, joonas.kroger@haaga-helia.fi

Hae tehtävää viimeistään 28.11.2022.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Digitaidot

Kielitaito