Isännöitsijä, oletko valmis ratsastamaan muutoksen aallonharjalla?

Onko sinunkin mielestäsi aika tehdä isännöintiä uudella tavalla?

Muutos ja tulevaisuuden isännöinti vaativat vielä paljon työtä, mutta kova draivi ja voimakas tahtotila vievät meitä vankkumattomasti eteenpäin. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden isännöintiä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä!

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet, organisaation sekä oman tiiminvetäjän/esihenkilön tuen, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Kattavat tukitoimintomme huolehtivat osaltaan palveluntuotannosta, kun asiakaspalvelijamme auttavat asukkaita ja osakkaita sekä teknisen puolen rautaiset osaajat ottavat koppia kunnossapitoon liittyvistä asioista. Ammattitaitoiset kirjanpitäjät pitävät yhtiöiden talouden jiirissä ja monitaitoiset toimistoisännöitsijämme helpottavat isännöitsijöiden kiireistä arkea. Meillä hoidetaan hommat yhdessä 😊

Odotamme sinulta:

  • aitoa kiinnostusta ja valmiutta muutokseen
  • kokemusta isännöitsijänä toimimisesta vähintään parin tilinpäätöskauden ajalta
  • pelisilmää asiakaspalveluun ja sosiaalista luonnetta
  • kykyä johtaa asiakkuuksia ja kokonaisuuksia ammattitaidolla
  • avointa asennetta uusia järjestelmiä kohtaan

 

… ja tietenkin ylpeyttä omaa ammattia kohtaan, heittäytymiskykyä ja pilkettä silmäkulmassa! Lisäksi toivomme, että olet tiimipelaaja ja autat myös muita onnistumaan. Näin meillä on hyvät edellytykset menestyä yhdessä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi meille.
Kerrothan tekstissäsi minkälaisia ja minkä kokoisia kohteita olet isännöinyt sekä kokemuksesi korjaushankkeista. Haluaisimme myös tietää, minkälaista tulevaisuuden isännöinti sinun mielestäsi on.
 

Mikäli sinulla tulee kysyttävää, haluat kuulla meistä tai tehtävästä lisää, voit soittaa henkilöstöpäällikkö Sanna Savolaiselle 09 83872573 (ke-to klo 14-15 välisenä aikana) tai laittaa sähköpostia: sanna.savolainen@odevo.com.

Toivottavasti tapaamme pian!

 

* * * * * *

MTR-Isännöinti on osa kansainvälistä Odevo Groupia. Tuotamme kokonaisvaltaista isännöintipalvelua asunto-osake- ja kiinteistöosakeyhtiöille Uudenmaan alueella. MTR pitää huolta taloyhtiöstä ja sen asukkaista ja varmistaa, että arki toimii sujuvasti. Asiakaskokemus on meille tärkein mittari ja ohjaa kaikkea toimintaamme. 


Yrityksenä olemme avoin, huumorintajuinen ja innovatiivinen. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat ja huolehtivat toinen toisistaan. MTR tarjoaa työntekijöilleen mm. koulutusmahdollisuuksia, virike-, lounas-, sekä hierontaedun, kattavat työterveyspalvelut sekä ylimääräisen sairaskuluvakuutuksen. Meillä sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön.


Lisätietoja MTR:stä https://www.mtr.fi/


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
CV ja vapaamuotoinen hakemus