Service- og projektleder indenfor vindenergi eller olie & gas

Har du en håndværksmæssig baggrund kombineret med en uddannelse som maskinmester, ingeniør eller lignende? Og har du erfaring med at drive større eller mindre projekter, der skaber gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye service- og projektleder indenfor vindenergi eller olie & gas.

Projektarbejde med fokus på sikkerhed og kvalitet

Som service- og projektleder bliver du en del af et projektteam indenfor vindenergi eller olie & gas med ansvar for afvikling af serviceopgaver offshore samt sikring af kvali­tet, sikkerhed, vidensdeling og fortsat udvikling af forretningsgangen omkring vores tekniske serviceløsning og mulighed for faglig og kollegial sparring med dine kollegaer i teamet.  

Dine primære opgaver er:

·         Overblik over og planlægning af forebyggende vedligehold samt større reparationsopgaver

·         Administrative opgaver i forhold til onshore arbejdsplanlægning/SAP

·         Teknisk assistance til kunder og offshore/onshore serviceteknikere

·         Sikkerheds- og kvalitetskontrol

·         Ordrebehandling, herunder udarbejdelse af tilbud og salgsbudgetter samt fakturering

·         Udarbejdelse af dokumentation og rapportering

·         Lejlighedsvist at deltage offshore.

Fælles for opgaverne er, at du i hverdagen bliver omdrejningspunktet for vores kunder og offshore serviceteknikere, hvor du spiller en afgø­rende rolle i at matche vores tekniske løsninger til kundens behov samt sikre korrekt og rettidig udførelse af arbejdet. For at understøtte udviklingen af tætte relationer til både kunder og serviceteknikere indeholder jobbet også offshore ture og rejsearbejde efter aftale.

Kunde- og service-minded profil med teknisk baggrund

For at få succes i stillingen trives du i rollen som den drivende administrative kraft, der sætter rammerne lige fra budgettering, teknisk afvikling og til fak­ture­ring af projektet. Vi har en afvekslende hverdag, hvor tempoet kan være højt og med korte deadlines. Det kræver, at du arbejder struk­tureret, med et godt overblik og har en høj kvalitetsstandard, som sikrer, at vi altid er på forkant med evt. udfor­dringer, og at vi aldrig går på kom­promis med sikkerhed.

Derudover sætter vi pris på, at du er proaktiv med godt humør og engagement i din tilgang til opgaver såvel som relationer, hvor du gen­nem din adfærd og kommunikation inspirerer andre til at følge dig, når der kræves lidt ekstra for at få et projekt til at lykkes.

Vi beskæftiger os med avancerede kraner og løfteudstyr, og da du har ansvar for at skabe en løsning, som møder kundens behov, er det en forudsætning, at du har en teknisk baggrund som faglært håndværker, evt. kombineret med en videreuddannelse som maskinmester, ingeniør el.lign. og har erfaring med projektledelse.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Hverdagen er præget af dialog og samarbejde på tværs i organisationen. Vi lægger vægt på et stærkt fællesskab og et godt læringsmiljø med ansvar som matcher dine kompetencer - og for dem som ønsker det, bidrager vi gerne til, at man løbende udvikler sig yderligere inden for sit felt.

Interesseret?

Spørgsmål til stillingen rettes til Teknisk Chef Tommy Christensen på tlf. 76 10 65 96. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat og holder derfor samtaler løbende - så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avancerede kraner og løfteudstyr til offshore branchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løsninger til kunden ud fra kode­ordene: Sikkerhed - fleksibilitet - knowhow.


Basisinformation
Fornavn(e) *
Efternavn *
E-mail *
Telefonnummer
Ansøgning må anvendes til andre jobopslag *
Hvorfra hørte du om denne stilling?
Foto

Du kan vedhæfte CV og ansøgning her

Ved upload af dokumenter, husk at trykke GEM på den lille "sky", ved upload af hver fil

*
*
Når jeg søger en stilling hos Fanø Kran-Service accepterer jeg samtidig, at min ansøgning gemmes i 3 måneder (kontakt os venligst, hvis du ikke er enig).

Bopæl
Adresse *
Postnummer *
By *

Referencer

Arbejdsplads Nærmeste leder/kontaktperson Kontaktoplysninger (tlf/mail)
Andet
Særlige kompetencer
Hvorfra hørte du om denne stilling?