Kokki - Ajisen Ramen ja muut keittiöt

Helsinki-Vantaalle kesällä 2019 avattu ravintola palvelee uudessa Länsisiiven terminaalissa non-Schengen alueelle matkustavia. Ravintolassa on 217 asiakaspaikkaa kahdessa kerroksessa.

Ajisen Ramenin ramen-keitot ovat ravintolaketjun makumaailman sydän. Keitot on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista pohjanaan perinteinen porsaan luista valmistettu tonkotsu-liemi sekä Ajisen Ramenin itse kehittelemä huippusalainen senmiyu-liemi. Tähän maistuvaan rameniin on yhdistetty tietenkin nuudeleita, erilaisia kasviksia sekä aasialaisesta keittiöstä tuttuja lihamakuja, kuten cha siu-maustettua porsasta.

Etsimämme henkilö on ylpeä omasta toimipisteestään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa, niin pisteen ulkoasussa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin.

Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat positiivisuus, joustavuus ja intohimo ruoan laittoa kohtaan. Työympäristö on kansainvälinen, joten hyvä kielitaito on eduksi. Toivomme vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. 

Toivomme lisäksi, että Sinulla on soveltuva koulutus tai olet kartuttanut kokemusta jo aikaisemmin kokkina.

Hakuaika päättyy12.1.

Me SSP:llä panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin eri tavoin. Tarjoamme laajasti mm. liikuntamahdollisuuksia sekä muita SSP:n loistavia etuja.

Tule osaksi tiimiämme!

Me olemme Select Service Partner Finland Oy – lyhyemmin SSP Finland. Toimimme Suomen kansainvälisimmissä matkustusympäristöissä, Helsingin ydinkeskustassa sekä ostoskeskuksissa. Operoimme yli 20 ainutlaatuista ravintola-alan pistettä Helsinki-Vantaan lentokentällä, joka tarjoaa 176 suoraa lentokohdetta ympäri maapallon toimien samalla Pohjois-Euroopan johtavana kaukoliikenneasemana Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä. Ensiluokkainen asiakaspalveluhenkilöstömme kohtaa tällä hetkellä 21 miljoonaa iloista matkustajaa vuosittain, tarjoillen uniikkeja ja mieleenpainuvia ruoka- sekä juomaelämyksiä. Toimintamme ulottuu myös Suomen muille vilkkaille lentokentille – Turkuun, Rovaniemelle ja Ouluun.

Tuotamme kattavan valikoiman kahvila-, ravintola-, kioski-, kokous- ja loungepalveluita. Brändi portfolioomme kuuluvat muun muassa kahvin erikoisasiantuntijaketju Starbucks, kansainvälisesti tunnettu kioskiketju WHS Smith, mehevän täyteläisiä paikan päällä paistettuja patonkeja valmistava Upper Crust sekä klassisen tyylikäs Wine & Wiew- viinibaari. Liiketoimintamme kasvaa hurjaa vauhtia – avaamme useita valloittavia pisteitä lähiaikoina, kasvattaen yli 33 toimipisteen kirjoa jatkuvasti.

SSP Finland on osa SSP – The Food Travel Experts konsernia, joka on maailmanlaajuisesti johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa – yli 30 maassa, käsittäen 37 000 ammattitaitoista työntekijää, jotka loistavat palvellessaan 1,5 miljoonaa asiakasta päivittäin.