Haemme Pasilaan 

SIIVOOJIA (2kpl)

Huolehdit asiakaskohteidemme porras- ja yleistilojen (esim. rappukäytävät ja saunatilat) siivouksesta sekä kiinteistöjen ulkotöistä (kesällä viheralueiden hoitoa ja talvella lumityöt) reippaalla ja motivoituneella palveluasenteella.

Onnistut tehtävässä erinomaisesti, jos sinulla on sujuva suomen kielen taito, B-ajokortti ja hyvä peruskunto. Aiempi siivousalan kokemus on plussaa, mutta arvostamme enemmän asennetta ja oppimishalua siivoustyötä kohtaan

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön.  Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeen kautta viimeistään 7.4. Toimi kuitenkin pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, Roope Pehkonen kertoo mielellään lisää. Roopen tavoitat sähköpostilla roope.pehkonen@kh-kiinteistopalvelut.fi. 

Keski-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy on osa Kh-Kiinteistöpalveluita, joka on kasvava ja kehittyvä kiinteistöhuoltoa ja siihen liittyviä oheispalveluita tarjoava konserni. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Oulussa ja Pirkanmaalla työllistäen noin 1000 työntekijää 40 lähiyksikössä. Konsernin liikevaihto on yli 100 m€. Lisätietoja konsernista saat sivulta www.kh-kiinteistopalvelut.fi.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot