Koulutusassistentti

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 630 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme joukkoomme Haagan kampukselle
KOULUTUSASSISTENTTIA
vuorotteluvapaan sijaisuuteen vuoden 2019 loppuun asti. Aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkuvaus
Koulutusassistentin tehtävänä on toimia koulutusjohdon tukena erityisesti koulutuksen järjestämiseen ja hallintoon liittyvien toimien osalta. Tehtävänkuva on uusi ja tavoitteena on muodostaa tarkempi tehtäväsisältö syksyn aikana yhdessä koulutusohjelmajohtajien kanssa. Koulutusassistentti toimii osana johdonassistenttitiimiä ja hoitaa tarvittaessa myös muita yleisiä assistentin tehtäviä, mm. tapahtumajärjestelyjä, viestintää ja muita käytännön järjestelyjä.

Arvostamme kokemusta koulutusorganisaatiosta, assistenttikoulutusta ja/tai työkokemusta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.Vuorotteluvapaan sijaisena sinun tulee täyttää työ- ja elinkeinoministeriön asettamat ehdot vuorotteluvapaan sijaiseksi (Vuorotteluvapaalaki).

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo p. +358400538740.

Hae tehtävää viimeistään 21.8.2019. Liitä hakemuslomakkeeseen CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemuksen poistopäivä
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot