Uopfordret ansøgning til Coromatic's Job Bank

Har du lyst til at blive en del af Coromatic, et sted hvor vi har en klar mission om at sikre vores kunders kritiske installationer 24/7 og samtidig være med til at skabe et Coromatic der fastholder, tiltrækker og udvikler branchens bedste medarbejdere? Det er muligt, hvis du nu registrere din uopfordrede ansøgning her.

Vi er i Danmark ca. 125 kolleger fordelt i Odense, Roskilde, Århus og Vejle. Vi er fordelt på mange forskellige faggrupper; Serviceteknikere med uddannelse som køletekniker, ventilationstekniker, elektriker, elektroniktekniker, automatictekniker, mekaniker - og så har vi en del der har taget Maskinmester uddannelsen. Yderligt finder du masser af projektledere, sælgere, designere, tegnere, økonomimedarbejdere, koordinatorer, marketing og meget mere. 

Har du andre erfaringer, der alligevel vil passe godt ind i Coromatic - så kom endelig. Vi er en virksomhed i vækst, der ikke er bange for at se muligheder i folk.

Coromatic A/S

Vi arbejder for at skabe tryghed – sikre drift 24/7. Vi beskæftiger os med salg, projektering, installation og service af forretnings kritiske løsninger til et bredt kunde segment, herunder bl.a. datacentre i turn-key leverancer, UPS- og DC-anlæg, generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg. Vi er, som en del af Coromatic Group, i en spændende udvikling med en ambitiøs målsætning.

Se meget mere om Coromatic på www.coromatic.dk

Vejledning til registrering

Jo mere du udfylder, jo lettere bliver det at matche dig op mod et nyt relevant job. Du kan dog godt undvære at udfylde de nederste felter med din uddannelse og tidligere ansættelser, såfremt du vælger at vedhæfte dit CV istedet. 

 

 


Basic information
First names *
Surname *
E-mail address *
Mobile phone number *
CV, cover letter & other attachments


AddAdd
Photo


AddAdd
Current situation
Available as of
Application may be stored for (months)
LinkedIn profile (link)
Recruitment information
Type of employment


Working hours

Job in which I am primarily interested in

Job in which I am primarily interested in
Preferred fields of business
Preferred office locations
Degrees

Degree level Degree title Educational establishment Orientation / Main subject Year of graduation (or estimate) Additional information Primary degree Attachments
Add

Licenses & certificates

License & certificate Other license or certificate Issuer Name of the issuer Expiration date Attachments
Add

Experience with previous employers

Company / Employer Position / Job title Start of employment End of employment Job description Attachments
Add