KOKENUT PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, ENERGIATEHOKKUUSHANKKEET, HELSINKI

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Haemme Helsingin toimipisteen Energiatehokkuushankkeet-liiketoimintaamme kokenutta projektipäällikköä, joka haluaa ottaa urallaan loikan eteenpäin. 

Rakennusten rooli osana energiamurrosta ja uusiutuvaan energiaan pohjautuvaa energiajärjestelmää, on poikkeuksellisen merkittävä. Rakennusten energiakulutuksen pienentäminen, erilaiset energian kierrätys- ja varastointiratkaisut sekä paikallinen uusiutuvan energian tuotanto yhdistettynä aktiiviseen vuorovaikutukseen ympäröivien energiaverkkojen kanssa, ovat keskeisiä keinoja älykkääseen ja puhtaaseen energiajärjestelmään. Energiatehokkuushankkeet ovat erinomainen väline tämän murroksen mahdollistamiseen. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund Consulting on eturivin toimija energiamurroksen ymmärtämisessä ja rakennuksiin tehtävissä sovelluksissa tämän muutoksen mahdollistamiseksi. Meillä on yli 50 hengen asiantuntijajoukko, jonka päätehtävänä on luotsata asiakkaittemme matkaa energiamurroksessa kohti parhaita tulevaisuuden ratkaisuja. Tukea kasvullesi energian huippuasiantuntijana löytyy kattavasti ja mahdollisuudet urakehitykseen voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa ovat erinomaiset. 


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset työsuhde-edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

 

Mitä toivomme sinulta?

Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on vankka kokemus projektipäällikön tehtävistä talotekniikan uudisrakentamis-, korjausrakentamis- ja/tai energiatehokkuushankkeissa. Hallitset lisäksi rakennusten energiankierrätyksen mahdollistavat talotekniset sovellukset sekä ymmärrät talotekniikkaa laaja-alaisesti. Osaat myös kuunnella asiakasta ja viedä projekteja suoraviivaisesti kohti yhteisesti sovittua tavoitetta. 

Energiatehokkuushankkeiden projektipäällikön tehtävien lisäksi rooliisi kuuluu aktiivinen liiketoiminnan kehittämiseen osallistuminen. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeella perjantaihin 28.11.2019 mennessä, niin niin aloitetaan keskustelut tulevaisuuden roolisi rakentamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäälliköt Miika Nuuttila, p. 040 4805 389 ja Tuomo Niemelä, p. 040 771 5582 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.


Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää lähes 1 000 asiantuntijaa 22 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus