Kotikatu Pirkanmaa hakee koneajotaitoista

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Itsenäisessä ja vastuullisessa työssä vastaat asuinkiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävä edellyttää aktiivista sekä asiakaslähtöistä otetta työhön ja vähintään 1-5 vuoden aiempaa kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä.

Sinulla on kiinteistöalan koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua  ammattitaitoa. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaito ja vähintään B-luokan ajo-oikeus on työssä välttämätön. C-luokan ajo-oikeuden sekä ammattipätevyydet katsomme eduksi.

Tarjoamme hyvän ja vakaan työpaikan kehittyvässä organisaatiossa, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä mukavan tiimin ja esimien tuen työllesi.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Pauli Peltonen, puh. 050 522 7931

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta 30.9. mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 115 M€ ja se toimii nyt noin 1500 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot