MLL Uusimaa tarjoaa lapsiperheille arjen tukea sekä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa kaiken ikäisille. Meitä on yhteensä 52 työntekijää, joista 46 työskentelee perhetoiminnan parissa ja 6 Marskin Muksut -myymälässämme. Toimistomme sijaitsee Pasilassa. Lisäksi meillä on Perhetalo Onnila Keravalla, Lasten ja perheiden yhteisötalo Hakunilassa, avoin kohtaamispaikka Koivukylässä sekä Perhetalo Unikko Pukinmäessä

Meillä on jäseninä 91 MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on noin 17 000 henkilöjäsentä. Tehtävämme on tarjota lapsiperheille hellyyttä ja huolenpitoa. Teemme sen tavoitteellisesti, tuloksellisesti ja kunnianhimoisesti.

Haemme vastaavaa myyjää Marskin Muksut- second hand- myymäläämme Töölööseen

 

Myymälän päivittäisiin tehtäviin sisältyy asiakaspalvelua, myyntityötä, lahjoitustavaroiden noutoa, vaatteiden ja tavaroiden lajittelua ja hinnoittelua, varaston hallintaa, somistusta, somemarkkinointia ja myymälän yleisilmeen ylläpitämistä. Myymälämme työllistää henkilöitä, jotka ovat olleet pitkään työttömänä.  Tärkeä osa työtehtäviäsi onkin vahva esihenkilötyö sekä opastaminen ja perehdyttäminen asiakaspalvelu- ja myyntityöhön.

 

Toivomme sinulta innostunutta ja positiivista asennetta sekä aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan.Osaat tukea tiimiäsi onnistumaan työssään ja johdat omalla esimerkilläsi. Omaat hyvän visuaalisen silmän. Toivomme, että sinulle on kertynyt jo kokemusta esihenkilötyöstä.

 

Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaisin kello 10–15. Työ sisältää myös ilta- ja lauantaityötä. Työssä ajokortti on eduksi.

 

Tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön ja merkityksellistä työtä lapsiperheiden hyväksi. Myymälän tuotto käytetään MLL:n toimintaan.

 

Mainitsethan hakemuksessasi, jos sinulla on oikeus palkkatukeen.

 

Palkkaus on Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmä 4 mukainen. Kokoaikaisesta työstä kokonaispalkka asettuisi 2249,30–2564,20 väliin työkokemuksestasi ja osaamisesta riippuen

Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuun lopulla tai huhtikuussa 2024. Haethan tehtävää viimeistään 10.3.2024 mennessä, tehtävä saatetaan täyttää jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi hallintopäällikkö Mia Heiskanen p. 044 709 1234, mia.heiskanen@mll.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Kielitaito
Kieli Suullinen Kirjallinen Muu, mikä?
Mikä sai sinut kiinnostumaan avoinna olevasta työtehtävästä?
Kerro itsestäsi ja vahvuuksistasi työtehtävään?
Erityisosaamiset
Tietotekninen osaaminen
Osaamisalueet, joissa koet olevan kehittämistarpeita.
Mahdolliset suosittelijat
Vapaamuotoinen hakemus ja CV
Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Lisää-painikkeesta.
Mitä kautta kuulit tehtävästä?