Kokki

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme avattavaan henkilöstöravintolaamme innostunutta, trenditietoista ja ennen kaikkea positiivisella asenteella olevaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Olet halukas kokeilemaan ja kehittämään uutta. Olet tiimipelaaja, joka on tottunut joustavaan ja nopeasti muuttuvaan työrytmiin. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja valmistat herkullista lounasruokaa.

 

Työtehtävät koostuvat muun muassa lounasruuan valmistuksesta noin 400 lounasruokailijalle yhdessä keittiömestarin kanssa. Tehtäviisi kuuluu lounasruoan esille laitto ja ruuan riittävyyden takaaminen. Työnkuvaasi kuuluu myös ruokalistasuunnittelua yhteistyössä keittiömestarin kanssa. Lisäksi huolehdit omavalvonnasta, astiahuollosta sekä huolehdit siisteydestä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

 

Toivomme, että sinulla on vahva ammattiosaaminen, ratkaisukeskeinen asenne ja ymmärrystä asiakaspalvelun tärkeydestä. Olet toiset huomioiva ja sitoutunut työntekijä, joka tekee työnsä ammattiylpeydellä myös kiireen keskellä. Osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot, sinulla on raaka-aineiden käyttö hyvin hallinnassa ja seuraat mielelläsi alan trendejä. Huolehdit osaltasi ruoan hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia.

 

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

 

Työ alkaa 1.4.2020

 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus Sympassa 29.2.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja