SÄHKÖSUUNNITTELIJA JA -PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ KOULUHANKKEISIIN, KUOPIO, PIEKSÄMÄKI, SAVONLINNA


Kaipaatko elämääsi työtä, jolla on todella suuri vaikutus monen ihmisen elämään? Jos vastaat kyllä ja olet sähkösuunnittelun ammattilainen, sinulla on oiva mahdollisuus päästä mukaan hankkeisiin, joiden merkitys näkyy ja tuntuu yhteiskunnassa vuosikymmenten ajan.


Koulujen sähkösuunnittelussa
kuuntelemme tarkalla korvalla, mitä käyttäjä tiloiltaan haluaa. Suunnittelu koostuu laajasta kokonaisuudesta, ja kouluhankkeissa sähkösuunnittelijat pääsevätkin suunnittelemaan sähkönjakelun ohella monipuolisesti erilaisia järjestelmiä.


Granlund Kuopio on viime vuosina päässyt toteuttamaan
useita kouluja,
ja nyt kaipaammekin riveihin vahvistuksia. Lue, mitä sähkösuunnittelijamme kertovat kouluhankkeista omin sanoin.


Haemme
Kuopioon, Pieksämäelle tai Savonlinnaan sähkösuunnittelijaa ja sähkösuunnittelun projektipäällikköä suunnittelemaan tulevaisuuden kouluja.


Mitä tarjoamme sinulle?


Granlund Kuopio Oy on
hyvää vauhtia kasvava talotekniikan ja rakennuttamisen asiantuntijatalo. Yrityksemme liikevaihto on kasvanut kolmessa vuodessa 38,9 % ja henkilöstömäärä 16,7 %.


”Tiiviistä työtahdista huolimatta pystyimme kuitenkin osallistumaan kehityshankkeisiin ja kouluttamaan henkilöstöämme aktiivisesti. Viime vuonna käynnistimme myös henkilöstön kanssa työhyvinvoinnin seurannan sekä erilaisia työkykyä ylläpitäviä ja kehittäviä toimenpiteitä”, kertoo toimitusjohtajamme Tommi Miettinen.


Työntekijämme arvostavat Granlund Kuopiota vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.


Mitä toivomme sinulta?


Toivomme, että sinulla on sähköalan DI-, YAMK- tai insinöörikoulutus ja kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä. Tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija. Projektipäälliköiltä toivomme projektipäällikkökokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta.


Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta keskiviikkoon
20.11.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävistä antaa osastonjohtaja Timo Oravainen p. 050 057 5187 tai
etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus