Sairaanhoitaja Eurakotiin

Euran keskustassa sijaitseva Eurakoti on aloittanut toimintansa v. 2000. Eurakodissa on 25 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille. Lisätietoja Eurakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/eurakoti  

Haemme iloiseen työporukkaamme Eurakotiin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, hygieniapassia sekä kokemusta vanhustyöstä ja muistisairauksien hoidosta. Olet vahva ammattilainen, joka kohtaa reippaalla ja asiantuntevalla otteella niin asukkaat, omaiset kuin yhteistyökumppanitkin. Lisäksi arvostamme kiinnostusta kehittää omaa työtä, organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön
, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan.  Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Teija Suojanen, puh. 050 593 7507 tai sähköpostitse teija.suojanen@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 9-13 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 21.4.2019 täyttämällä oheinen hakemus. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus