Elementtisuunnittelija

LapWall Oy on Suomen johtava puurakenteisten seinä- ja kattoelementtien valmistaja. Vuonna 2011 perustettu yritys on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansioista kasvanut nopeasti ja pystyy palvelemaan tehokkaasti erilaisten asiakkaiden tarpeita. Kilpailukykyisen konseptin avulla mahdollistetaan myös asiakkaiden menestys. LapWall Oy:llä on tehtaat Pyhännällä ja Pälkäneellä sekä lisäksi toimipisteet Oulussa ja Vantaalla.

Kasvun jatkuessa haluamme vahvistaa osaamistamme. Haemme nyt positiivisen asenteen omaavaa

 

ELEMENTTISUUNNITTELIJAA

 

osaavaan ja dynaamiseen huipputiimiimme seinäelementtikohteisiimme Pyhännän yksikköön toistaiseksi voimassaolevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee joko Pyhännällä tai Oulussa.

Tehtävänäsi tulee olemaan puurakenteisten kohteiden elementtirakenteiden CAD/CAM -suunnittelu huippunykyaikaisia työkaluja käyttäen. Tehtävässäsi vastaat projektikohtaisesti rakennuksen elementtisuunnittelusta nykyaikaisilla 3D ohjelmistoilla. Annamme koulutuksen uusien ohjelmien käyttöön.

Toimit niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sisäisesti toimit tiiviissä yhteistyössä niin johdon, asentamisen, tuotannon kuin taloushallinnon kanssa. Ulkoinen yhteistyö koostuu alalla toimivien yritysten, asiakkaiden, hankkijoiden, yhteistyökumppaneiden sekä organisaatioiden kanssa toimimisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea aitoa kiinnostusta puurakentamista ja suunnittelua sekä projektien hoitamista kohtaan. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (insinöörikoulutus tai rakennusalan DI). Työkokemus puurakentamisesta sekä suunnittelusta ja 3D mallintamisesta katsotaan eduksi. Myös vastavalmistuneet huomioidaan.

Tarjoamme monipuolisen työkokonaisuuden lisäksi laajan yhteistyökumppaneiden verkoston sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittää ja kehittyä rakentamisen huippuosaajaksi kehittyvässä, puuelementoinnin suunnannäyttäjäyrityksessä.

 

Oletko sinä etsimämme elementtisuunnittelija?

 

Mikäli tunnistit itsesi tehtäväkuvauksesta, haluat työskennellä monipuolisten tehtävien parissa kasvavassa, nykyaikaisessa ja innostavassa työympäristössä alan huipulla, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä vaan jätä hakemus jo tänään!

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Heikki Korsulaiselle. Heikin yhteystiedot: heikki.korsulainen@lapwall.fi, 0445036523. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Korsulainen, heikki.korsulainen@lapwall.fi, 0445036523.

 


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö *
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Sähköposti (henkilökohtainen) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Päivämäärä, jolloin hakemus poistetaan
Kuva
Taustatiedot
Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Yhteystiedot
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelinnumero (henkilökohtainen)

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Lisätiedot Koulutuksen järjestäjä Alkupvm Päättymispvm
Luvat
Lupa Luvan myöntäjä Alkupäivä Päättymispäivä Viimeinen voimassaolopäivä Lisätietoja

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot