Sisältövastaava

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.

Haemme asiakkuuksien työttömyysvakuutuspalveluihin 

SISÄLTÖVASTAAVAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tärkeimpinä tehtävinäsi tulevat olemaan työnantajan omavastuumaksun ja työsopimuslain mukaisen yhteensovitustilanteen sisältövastaavan tehtävät, vastuu näiden prosessien lainmukaisuudesta ja liiketoiminnan tuesta sekä linjausta vaativien kysymysten ratkaisemisesta. Edustat liiketoimintaa liiketoimintateknologian kehitysprojekteissa. Tehtävään voi kuulua myös muita lakimiestehtäviä tarpeen ja osaamisen mukaan.  

Sovit sisältövastaavaksemme, jos sinulla on:

  • soveltuva oikeustieteellinen koulutus (OTK, OTM)
  • työ- ja prosessioikeuden osaamista sekä työttömyysturvajärjestelmän ja hallintolainkäytön tuntemusta
  • kykyä ja halua toimia osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • kokemusta ja kiinnostusta kehittää liiketoimintaprosesseja ja järjestelmiä
  • kokemusta sidosryhmäyhteistyöstä sekä
  • muutaman vuoden työkokemus lakimiehen tehtävistä tai vastaavista vaativista asiantuntijatehtävistä.

Lisäksi odotamme Sinulta:

  • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • aktiivisuutta, tuloshakuisuutta, oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
  • halua kehittää tehokkaita ja liiketoimintaa palvelevia tuotantomalleja
  • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa sekä valmentavaa työotetta.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, lisätietoja saat tiimipäällikkö Jaakko Karhuselta, puh. 045 267 3399, tiistaina 1.12. klo 13-14 ja keskiviikkona 2.12. klo 10-11.

Hae tehtävää 7.12.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).


PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?


Luethan hakemuksen läpi vielä ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistat, että olet tallentanut lisäämäsi liitteet hakemukselle. Kiitos! Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemusta ei pääse enää muokkaamaan.

Hakemusta säilytetään järjestelmässä kuusi kuukautta, minkä jälkeen se poistetaan.