SOSTE HAKEE HALLINTOJOHTAJAA

Hallintojohtajan tehtävän päätarkoituksena on strateginen hallinnon, talouden, henkilöstön, kiinteistön ja ICT:n johtaminen ja kehittäminen. Hallintojohtaja toimii sisäiset palvelut -tiimin (7 hlöä) esimiehenä Hallintojohtaja on työnantajan edustaja ja viisihenkisen johtoryhmän jäsen. Esimiehenä toimii pääsihteeri.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta vastuullisista talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä, sosiaali- ja terveysalan sekä järjestötoiminnan ja sen rahoitusjärjestelmän tuntemusta, monipuolista työsuhdeasioiden tuntemusta, hyviä henkilöstöjohtamistaitoja sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan ja monipuolisen, innovatiivisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja tehdä asioita uudella tavalla mukavassa työyhteisössä. 

Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat 1.4. tai sopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa tämän järjestelmän kautta 25.1.2019 mennessä.

Haastattelut pidetään 1.2., soveltuvuusarviointi viikolla 6 ja hallitus tekee päätöksen valinnasta 11.2.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Vertti Kiukas, puh. 040 592 4287 (15.1. klo 12-14 ja 22.1. klo 14-16)

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 200 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita toimijoita.

SOSTE on savuton työpaikka.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Suosittelijat
Palkkatoive (€)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Miksi haet tätä tehtävää? Kerro, mikä tehtävässä motivoi sinua?

*

Miten kuvailisit omaa sosiaali- ja terveysalan sekä järjestötoiminnan tuntemusta?

SOSTEn hallintojohtaja vastaa strategisesta hallinon, talouden, henkilöstön, kiinteistön ja ICT:n johtamisesta ja kehittämisestä. Mitä näihin vastuualueisiin liittyvää olet opiskellut ja aiemmin työurallasi tehnyt? Minkälaisia onnistumisia ja oppimiskokemuksia sieltä löytyy?

*

Mitkä näet SOSTEn kaltaisen organisaation sisäisinä, toimintaympäristön ja rahoituksen haasteina ja miten niihin voidaan vastata?

*

Mitkä ovat sinulle henkilöstöjohtamisen avainperiaatteet?

*

Mitä muuta haluat vielä kertoa?

*