Tekninen projektipäällikkö

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä työtä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen. Hyvä henkilöstökokemus ja jatkuva osaamisen kehittäminen on meille tärkeää.

Haemme Työllisyysrahaston PMO ja kehitys -tiimiin

TEKNISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tärkeä tehtäväsi on johtaa Työllisyysrahaston teknisiä projekteja onnistuneesti tavoitteisiinsa kiinteässä yhteistyössä Työllisyysrahaston muiden osaajien sekä kumppaneiden kanssa. Projektipäällikkönä tärkein tehtäväsi on projektin johtaminen valmisteluvaihteesta tuotantokäyttöön asti. Tehtävässäsi olet tiiviisti mukana hankinnoissa, seuraat kustannuksia ja riskejä, vedät ohjausryhmän kokouksia, johdat projektitiimiä ja raportoit etenemisestä. Sisäisiä yhteistyökumppaneitasi ovat oman tiimin lisäksi koko Teknologia ja kehitys -yksikkö sekä muut projekteihin ja kehittämiseen osallistuvat ammattilaiset Työllisyysrahastossa.  

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. 

Sovit tehtävään, jos sinulla on: 

  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä teknisten projektien vetämisestä monitoimittajaympäristössä 

  • kokemusta teknisistä vaatimusmäärittelyistä 

  • kokemusta perinteisistä projekteista ja ketterästä kehittämisestä  

  • soveltuva korkeakoulututkinto 

  • sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi 

Lisäksi odotamme sinulta: 

  • erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja 

  • ongelmanratkaisutaitoa 

  • hyvää stressinsietokykyä myös päällekkäisten työtehtävien keskellä 

  • projektijohtamisen koulutukset ja sertifikaatit ovat eduksi 

 

Liity joukkoon 

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Upeat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. 

Näin haet 

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Head of PMO and Development Antti Lähde vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Antille numeroon 040-866 5885 10.8. klo 8.30 - 9.30 ja 11.8. klo 15.00 - 16.00. 

Hae tehtävää 21.8.2022mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014). 

 


PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?


Luethan hakemuksen läpi vielä ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistat, että olet tallentanut lisäämäsi liitteet hakemukselle. Kiitos! Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemusta ei pääse enää muokkaamaan.

Hakemusta säilytetään järjestelmässä kuusi kuukautta, minkä jälkeen se poistetaan.