Etsimme osaavaa talotekniikan asiantuntijaa talomestariksi

Kotikadun Talomestari auttaa isännöitsijöitä ja hallituksia kiinteistöjen korjauksiin ja huoltoon liittyvien toimenpiteiden suunnittelussa ja budjetoinnissa. Uusi palvelukonseptimme varmistaa, että taloyhtiöissä osataan varautua ja katsoa kiinteistön tulevaisuuteen fiksusti.

Sinua odottaa uusi ja mielenkiintoinen tehtävä sekä erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään taloyhtiöiden viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat yhdistää myyntitehtävät ja kiinteistöjen kunnossapidon. Työpäivänäsi kierrät asiakaskiinteistöissämme tehden havaintoja mahdollisista kehittämistoimenpiteistä. Myyt Talomestari-konseptia asiakkaillemme. Olet isännöitsijöiden ja hallituksien luotettava ja ammattitaitoinen kumppani. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja itsenäistä.

Millaista henkilöä etsimme?

Odotamme hakijoilta rakennus- ja talotekniikan hyvää osaamista sekä muutaman vuoden työkokemusta kyseisiltä aloilta.  Sinulla on myynnillisen asenteen lisäksi hyvät yhteistyötaidot. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja sinulla on ajokortti. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja itsenäinen. Haluat palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla: lupauksemme havaitsemme, hoidamme, huolehdimme ohjaa toimintaamme joka päivä.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä kiinteistöalan yrityksessä ja modernit työtilat Pitäjänmäellä. Mahtavien ja osaavien kollegoiden lisäksi meillä on huippuasiakkaat. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeen kautta 28.4. mennessä. Ethän jätä hakua viimeiseen päivään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat Petteri Hiitolalta, petteri.hiitola@kotikatu.fi

Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu. Olemme merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme, huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on yli 100 M€ ja se toimii nyt noin 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot