Haemme

Kahta KIINTEISTÖNHOITAJAA

pitämään huolta asiakaskiinteistöistämme.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoidon tehtävät vaativissa liikekiinteistöissä. Työ sisältää sisätöiden lisäksi ulkoalueiden hoitoa ja kunnossapitoa, kuten lumitöitä. Kohteet sijaitsevat Järvenpäässä ja Keravalla. 

Mitä toivomme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja aiempaa kokemusta liikekiinteistöjen hoidosta. Kiinteistönhoitajan tutkinto katsotaan eduksi. Työ on itsenäistä, joten osaat kantaa vastuuta omasta tekemisestä ja priorisoida työtehtäviä.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa yhtiössä. Meillä saat tueksesi perehdytyksen työhösi ja kivat työkaverit. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi sekä säännöllisen työajan arkisin klo 7.30-16.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Tuovinen, p. 045 122 3454.

Hae tehtävää viimeistään 31.1. täyttämällä alla oleva hakulomake. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot