Haemme Galleria-korttelin Antell-ravintolaan Helsingin Vallilaan edustuskeittiön keittiömestaria

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Galleriakäytävän varrella sijaitsee yhteensä seitsemän ravintolaa, jotka palvelevat päivittäin noin 5000 ihmistä.

Haemme Gallerian Helsingissä sijaitsevaan ravintolamaailmaan luovaa, taiteellista mestaria keittiöpäällikön työpariksi. Etsimämme henkilö on innovatiivinen trendisetteri, jolla on rohkeaa näkemystä ja ideoita lounastuotteen kehittämisestä uudelle 2020 – tasolle. Olet organisointikykyinen, ratkaisukeskeinen ja ennen kaikkea positiivisella asenteella oleva keittiömestarin koulutuksen omaava henkilö, jolla on taloudellinen ajattelutapa ja hallitset esim. katelaskennan.  

Tehtävänäsi on toimia keittiötiimin valmentavana ja esimerkillä johtavana esimiehenä, vastaat keittiön tuloksesta, toiminnasta sekä sen kehittämisestä asiakaslähtöisesti yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa. Vastuullesi kuuluvat muun muassa edustuslounaat ja kokoustarjoilut sekä iltatilaisuudet 100 – 2000 henkilölle. Tarjoamme palveluita myös kahdessa edustushuvilassa, jotka kuuluvat tiimillesi. Tiimissä on 10 työntekijää, joita yhdistää rakkaus ruokaa ja ammattiylpeys. Odotamme, että sinulla on yhteistyökykyä ison tiimin ja vaativan asiakkaan kanssa toimimiseen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen n. klo 6-18 välille ja toivomme joustavuutta tilaisuuksien mukaisesti.

 

Toivomme, että sinulla on vahva ammattitaito, kokemusta ison tiimin esimiestyöstä sekä fine dining - keittiöistä sekä isojen tilaisuuksien ruokatuotteiden hallinnasta.  Sinulla on kokemusta skandinaavisesta ja kansainvälisistä keittiöistä, hallitset modernin edustuskeittiön tuotteen ja osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot. Seuraat mielelläsi alan trendejä. Huolehdit osaltasi ruoan hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Edellytämme hygieniapassia.

 

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle paikan, jossa mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä ja työyhteisön, joka on työhyvinvointiin panostava. Täällä pääset ”itte tekemään” ja vaikuttamaan. Teemme työtä asiakkaalle ja räätälöimme tuotetta aina tilaisuuksien luonteen mukaan. Vastuullisuus raaka-aineissa ja tekemisessä ohjaa toimintaamme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan

 

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva sähköinen hakemus Antellin verkkosivuilla 31.7. 2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja