Johdon assistentti

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme restonomitutkinnon tukitiimiin
johdon assistenttia
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Johdon assistentti toimii Haagan restonomikampuksella erityisesti tutkinto- ja osaamisaluejohtajien tukena. Johdon assistentti sijoittuu osaksi tiimiä, johon kuuluu koulutuksen suunnittelijoita, koordinaattoreita sekä opinto-ohjaajia Haagan ja Porvoon kampuksilla. Johdon assistentin työn keskiössä on vastata tärkeistä tukitoiminnoista kuten viestinnästä, kokous- ja tapahtumajärjestelyistä, materiaalien tuottamisesta, asiakirjahallinnosta sekä kampuksen kehittämiseen ja turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Hän toimii myös kampuksen Basware-laskutusjärjestelmän ja M2-matkahallintojärjestelmän pääkäyttäjänä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta assistentin tehtävistä sekä hyvää palveluasennetta. Kokemus koulutusorganisaatiosta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä viestinnällisiä taitoja, modernien työkalujen hallintaa, sujuvaa englanninkielen taitoa sekä itsenäistä työotetta ja organisointikykyä.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin, sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja työpaikkaliikuntaan. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Karmavuo, puh. 0400 538 740.

Hae tehtävää viimeistään 23.5.2021. Lisää hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen