Oletko sinä uusi kunnonvalvontainsinöörimme?

Terrafame on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa bioliuotusmenetelmällä nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. Ainutlaatuisesta toiminnastamme vastaa yli 700 prosessiteollisuuden ja muiden alojen asiantuntijaa sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista, motivoitunutta ja vastuuntuntoista kunnonvalvontainsinööriä. Vastaat tehtävässäsi mittaavan kunnossapidon toiminnasta. Huolehdit henkilöstösi kehittämisestä ja vastuualueesi työturvallisuudesta. Olet myös mukana kehittämässä kunnossapidon toimintoja ja järjestelmiä. 

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (DI/AMK) ja kokemusta prosessiteollisuuden mittaavan kunnossapidon toiminnasta sekä esimiestehtävistä. 

Työskentelet tiimisi kanssa tiiviissä yhteistyössä kunnossapito-osaston ja tuotannon henkilöstön kanssa. Laitteistojen kunnonvalvontatulosten seuranta, analysointi ja raportointi ovat osa päivittäistä tehtävää. Käyttövarmuuden parantaminen, erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen ja laitteistojen vaurioanalyysit kuuluvat työtehtäviisi. Olet pitkäjänteinen ja sinulla on määrätietoinen asenne työtä kohtaan. Englannin kielen taito on eduksi tehtävän hoidossa.

Tarvitsemme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, jätä hakemuksesi tällä lomakkeella.

Lomaketta ei voi tallentaa ja jatkaa myöhemmin uudestaan, vaan se on täytettävä kerralla loppuun asti ennen lähetystä. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti eurooppalaisten tietosuojakäytäntöjen mukaan. Voit valita hakemuksesi säilytysajaksi 6 tai 12 kuukautta. 

Lähetettyäsi lomakkeen saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Kansalaisuus
Puhelin *
Sähköposti *
Mahdollinen aloituspäivä *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina) *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olet kiinnostunut Terrafamesta työpaikkana?
Mitä odotat työnantajalta ja työyhteisöltä?
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot