Laskuttaja

Haaveiletko taloushallinnon urasta? Haemme nyt Urbaserin taloushallintoon kesäavuksi LASKUTTAJAA Helsinkiin! 

Hakuaika päättyy 31.3.2020

Yritysesittely

Urbaser Oy tuottaa jätehuolto- ja kierrätyspalveluita. Urbaser Oy:n on osa kansainvälistä Urbaser S.A konsernia, jonka liikevaihto on noin 2 miljardia euroa.

Urbaser Oy toimii valtakunnallisesti. Palveluihimme kuuluvat logistiikka-, käsittely- ym. palvelut. Urbaser Oy on toimintasektorinsa kolmanneksi suurin yritys Suomessa noin 40 milj. euron liikevaihdolla. Yrityksessä työskentelee n. 320 työntekijää ja yhtiöllä on noin 140 raskasta ajoneuvoa. Olemme myös vahvasti verkostoitunut yritys ja yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa pystymme tuottamaan laajoja ja monipuolisia ympäristöhuollon palveluita. Lisää tietoja web-sivuilta: http://www.urbaser.fi/

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana pientä (6 hlöä) ja tiivistä taloushallinnon tiimiä. Päätehtäväsi on laskutukseen liittyvät tehtävät sekä laskutukseen liittyvien projektien hallinta. Käytössämme on mm. JHLWin -toiminnanohjausjärjestelmä, ja Microsoft-ohjelmat.

Tehtävä on määräaikaisuus välillä toukokuu – elokuu 2020, mutta toivoisimme, että pääsisit harjoittelemaan laskutusta jo huhtikuussa 1-2 pv viikossa. Määräaikaisen tehtävän jälkeen on mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä.

Hakijan profiili

Etsimme taloushallintoon suuntautunutta henkilöä, joka on kiinnostunut numeroista, hallinnosta ja loogisuutta ajattelukykyä vaativista tehtävistä. Olet esimerkiksi opiskelemassa tai valmistunut taloushallinnon merkonomiksi tai tradenomiksi pääaineena laskenta. Olet itseohjautuva, halukas oppimaan uusia asioita ja nautit myös rutiiniluontoisten tehtävien toteuttamisesta. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista tehtävistä taloushallinnon alalla, mutta työkokemus ei ole välttämätön.

 

 

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksemme liiketoimintaa rennossa ja innostuneessa ilmapiirissä. Toimipaikka sijaitsee Helsingin Malmilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Jari Sarpiola, puh. 040 536 7434.