Kiinteistön ylläpidon asiantuntija, Helsinki

Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa olla tuottamassa asiakaslähtöisiä asiantuntijapalveluita laajenevalle asiakasjoukollemme. Toimintamme tärkeimpiä tavoitteita on ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme ylläpidon toteuttamista ja johtamista.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Tehtäviisi sisältyy monipuolisia kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä tehtäviä eri asiakkuuksissa. Tehtävät voivat liittyä esimerkiksi kiinteistöjen ylläpidon organisointiin, palveluiden hankintaan ja auditointiin, ylläpitotoiminnan seurantaan ja raportointiin, huoltokirjojen laadintaan sekä tietojen ylläpitoon muun muassa monipuolisen Granlund Manager -ohjelmiston avulla. Tehtävänkuva määritellään tarkemmin henkilön osaamien ja työkokemuksen mukaan.

Tehtävässä toimiminen edellyttää, että olet koulutukseltasi insinööri / diplomi-insinööri ja omaat jo hieman kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta tai kiinteistöalalla toimimisesta. Asiakkaiden kanssa työskentely on osa työtehtäviäsi, joten asiakaslähtöisyys, palveluasenne ja -halu sekä ratkaisukeskeisyys ovat luonnollinen osa sinua ja tekemistäsi. Lisäksi arvostamme halua laittaa itsesi likoon, kehittyä ammatissasi ja tarttua itsenäisellä otteella tehtäviin sekä vastuisiin, joita kasvava työympäristömme tarjoaa. Tehtävässä voi aloittaa välittömästi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa lähettää pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jenni Rusama p. 050 568 1245 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus