Haemme kesätöihin SIIVOOJIA Oulun alueelle

Paikkoja on avoinna viidelle ahkeralle kesätyöntekijälle.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme porras- ja yleistentilojen (esim. sauna- ja porrastilojen) ylläpitosiivous, peruspesut, sekä asuntojen muuttosiivoukset. Työaika on arkisin klo. 6–15 välillä.

Arvostamme positiivista asennetta, työn vaativaan hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja halua tehdä töitä. Työssä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä eduksi katsomme alan aikaisemman kokemuksen.

Meillä siivouspuolella on hyvä tiimihenki ja kovia moniosaajia. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet auttavat työssä menestymistä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tervetuloa tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Björnholm p. 050 431 7997

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian viimeistään 31.5.2022. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 400miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

 

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot