Palveluesimies Onnela-kotiin sekä Siilinjärven Akuliinaan

Haemme nyt Onnela-kotiin palveluesimiestä, joka vastaa sekä Onnela-kodin että Siilinjärvellä sijaitsevan Akuliinan palvelutoiminnasta.

Onnela-koti on valmistunut vuonna 2001 Kajaanijoen jokilaaksoon. Palvelutalo tuottaa asumis- ja hoivapalveluja arjen askareissa apua tarvitseville. Toimintamme tavoitteena on asukkaan itsenäinen ja mielekäs elämä turvallisessa ympäristössä. Onnela-kodissa on 28 palveluasuntoa ja seitsemän paikkainen ryhmäkoti Metsätähti. Palvelukeskus Akuliinassa on 29 vuokra-asuntoa ikäihmisille. Asukkaat pärjäävät itsenäisesti tai kevyiden, kotiin vietävien palvelujen turvin.

Palveluesimiehenä toimit molempien yksiköiden vastuuhenkilönä ja esimiehenä.  Akuliinassa apunasi on yksikön tiimivastaava. Toivomme esimieheltä innovatiivista ja kehittävää otetta, kuitenkin yksikön perinteitä kunnioittaen. Ansiokas työskentely edellyttää lisäksi itsenäistä työotetta, hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa. On tärkeää, että palveluesimies on vastuullinen ammattilainen ja innostava tiiminvetäjä. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Onnela-koti.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa, kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa sekä riittävää johtamistaitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Tarjoamme kannustavan ja innokkaan työyhteisön sekä tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kasvattaa sekä omaa ammattitaitoasi että yksiköiden toimintaa ja palveluita. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena ovat palvelu- ja myyntijohtaja, palvelupäälliköt ja vertaistukena muiden palvelutalojemme palveluesimiehet.

CV ja hakemukset palkkatoiveineen 16.12.2018 mennessä alla olevan hakulomakkeen kautta.

Tiedustelut sähköpostitse henkilöstöjohtaja maaria.saarenpaa@yrjojahanna.fi.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? *
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot