Projektikoordinaattori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Helsinkiin VR FastTrack -projektiin osa-aikaista
projektikoordinaattoria
määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2021 - 30.4.2022.

Henkilön pääasiallisena tehtävänä on järjestää maaliskuussa 2022 järjestettävä hankkeen loppuseminaari, johon sisältyy striimauspalveluiden selvittäminen ja kilpailutus, esiintyjien etsiminen ja buukkaus yhdessä projektiryhmän kanssa, tapahtuman aikataulutus ja etukäteismarkkinointi ja viestintä, tapahtuman ilmoittautumiskäytänteet, tarjoilut kilpailutuksineen ja tapahtuman jälkihoito sekä projektipalavereihin osallistuminen.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Työaika on joustavasti n. 15 h/vko ja palkka 1000 €/kk.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Merja Drake, puh. 050 327 5659, merja.drake@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 29.11.2021. Liitä hakemukseesi CV. Huom! Emme vastaanota sähköpostitse tulleita hakemuksia.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat