Haemme Järvenpään alueelle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

pitämään huolta asiakaskiinteistöistämme.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoidon tehtävät, kuten korjaus-, huolto- ja asennustöitä. Työnkuvaan kuuluu myös ulkoalueiden hoitoa ja kunnossapitoa: lumitöitä, liputuksia jne.

Mitä odotamme sinulta?
Koska työ on itsenäistä, arvostamme oman työn organisointikykyä ja oma-aloitteista työotetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia, suomen kielen taitoa ja mielellään kiinteistönhoitokoneiden ajotaitoa.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä. Meillä saat tueksesi perehdytyksen työhösi, kivat työkaverit ja osaavan esimiehen. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Hiltunen, p. 050 349 3709.

Hae tehtävää viimeistään 4.10. täyttämällä alla oleva hakulomake. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toivomme, että voit aloittaa lokakuun alussa.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 115 M€ ja se toimii nyt noin 1500 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot