13.7.2022 Viestinnän ja kumppanuustoiminnan päällikkö

U-landshjälp från Folk till Folk i Finland sr (UFF) on yleishyödyllinen säätiö, joka toimii ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi. Toimintaamme kuuluu kotimaan ympäristöpalvelu, globaalikehitystyön tukeminen Afrikassa ja Intiassa sekä ympäristö- ja globaalikehityksestä tiedottaminen. Keräämme varoja käytettyjen vaatteiden myynnillä ja solmimalla rahoituskumppanuuksia globaalikehitystyöohjelmien hyväksi. Lue meistä lisää www.uff.fi.

 

Oletko kiinnostunut viestinnästä, kehitysyhteistyöstä ja kestävästä kehityksestä? Tule tekemään kanssamme vastuullista työtä ilmaston ja globaalikehityksen hyväksi!

Etsimme nyt joukkoomme

Viestinnän ja kumppanuustoiminnan päällikköä

viestinnän keinoin edistämään, toteuttamaan ja kehittämään säätiön sääntöjen mukaista toiminnan tarkoitusta; ilmasto- ja globaalikehitysyhteistyötä ja näihin liittyvää vaikuttamistoimintaa. Säätiön päivittäistä työtä ohjaavat yhteiset arvot ja ISO-standardeihin pohjautuva toiminnanohjausjärjestelmä. Päällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä vastuualueellesi kuuluu säätiön strategian mukainen viestintä- ja kumppanuustoiminta.

Viestinnän ja kumppanuustoiminnan päällikkönä vastaat säätiön organisaatioviestinnästä; somekanavien, mediaviestinnän, intranetin ja verkkosivujen sisältöjen toteuttamisesta, kehittämisestä ja seurannasta. Lisäksi tiimisi kanssa hoidat kehitysyhteistyöhön liittyviä kumppanuuksia, hankehallintoa ja -rahoituksen hankintaa. Päällikkönä vastaat yksikkösi esihenkilötoiminnasta, budjetista, raportoinnista ja kehittämisestä.

Tätä odotamme sinulta

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta viestintäpäällikön tehtävistä ja kehittämisestä, strategisen viestinnän suunnittelusta, vaikuttamisviestinnästä, sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä sisällöntuotannosta. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi viestinnän, journalismin tai valtiotieteiden opinnot.

Arvostamme lisäksi seuraavia asioita:

 • Kokemus esihenkilötyöstä viestinnän parissa on eduksi
 • Näyttöjä yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä
 • Projektinhallintaosaamista, strategisesta aina kädet savessa -työskentelyyn
 • Kykyä auttaa rakentamaan koko työyhteisön vuorovaikutus- ja viestintäkapasiteettia 
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • Omatoimista ja täsmällistä työotetta – et jätä huomiseen asioita, jotka voit hoitaa jo tänään
 • Viihdyt tavoitteellisessa ja tuloskeskeisessä työkulttuurissa, ja haluat saada näkyviä tuloksia aikaiseksi
 • Olet luonteeltasi avulias, ja saat myönteisellä sekä innostavalla asenteellasi myös muut sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
 • Seuraat aktiivisesti myös toimialaa koskevaa lainsäädäntöä ja määräyksiä, jotta organisaatiomme menestyy tulevaisuudessakin ja pystyy sopeutumaan toimintaympäristön muutoksiin mahdollisimman sulavasti
 • Kokemusta kestävän kehityksen teemoista (esim. ympäristö, globaalikehitys, kansalaisyhteiskunta ja ihmisoikeudet)

Tehtävä on kokoaikainen sekä vakituinen ja sijoittuu Klaukkalan toimipisteeseen, sisältäen mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. Työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

 

Tule kanssamme rakentamaan kestävää tulevaisuutta! Haluamme toiminnallamme viedä maailmaa sosiaalisesti, ekologisesti sekä taloudellisesti kestävämpään ja oikeudenmukaisempaan suuntaan. Meillä teet työtä, jolla on myönteinen vaikutus ympäristön ja ihmisten hyvinvointiin. Pääset aidosti ottamaan vastuuta, kehittämään osaamistasi sekä rakentamaan säätiön tulevaisuutta. Tehtävä tarjoaa keskeisen roolin kasvavan organisaation johto- ja kehittämistehtävissä.

 

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää 29.8.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa HRD Manager Tiina Kuusela 15.8. ja 18.8. klo 8-9 sekä 23.8. ja 29.8. klo 15-16 p. +358 50 476 6890


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Miksi olisit sopiva henkilö työskentelemään säätiössämme ?
Mikä työssä/tehtävässä motivoi sinua?
Keskeinen vahvuutesi ja erityisosaamisesi
Suosittelijat

Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä (kk/vv) Päättymispäivä (kk/vv) Tehtävän sisältö
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Täytäthän hakemuksen huolellisesti, sitä ei voi muokata enää sen lähettämisen jälkeen.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä hakemukset@uff.fi