Kassatarjoilija, Helsinki-Vantaan lentoaseman kahvilat ja kioskit

SSP Finland tarjoaa kahvila-, ravintola-, myymälä-, lounge, VIP- ja kongressipalveluja matkustusympäristössä. Toimimme Helsinki-Vantaan, Turun, Rovaniemen ja Oulun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa ja työllistämme 200 henkilöä. Tarjoamme asiakkaillemme mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä ja omien brändiemme lisäksi toimimme franchise-yrittäjänä WHSmith, O’Learys ja Starbucks-konsepteille. Olemme osa SSP Groupia, joka on maailman johtava ravintolapalveluiden tarjoaja liikenteen vilkkaimmissa solmukohdissa, lentoasemilla ja rautatieasemilla yli 35 eri maassa.

Oletko aina halunnut työskennellä kansainvälisessä ilmapiirissä ja olla mukana luomassa matkustajille maailman luokan palveluita? Etsimme nyt joukkoomme myyntihenkisiä ja aurinkoisia persoonia kassatarjoilijoiksi kahviloihimme ja kioskeihimme Helsinki-Vantaalle. 

Kassatarjoilijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja toimipisteen siisteydestä huolehtiminen. Työssä onnistuaksesi sinulta on löydyttävä positiivinen asenne ja halu palvella asiakkaita suurella sydämellä. Olet aktiivinen ja haluat oppia uutta. Aiemmasta kokemuksesta asiakaspalvelutyössä sekä ravintola-alan koulutuksesta on etua tässä tehtävässä.  

Työskentelemme vauhdikkaasti ja ketterästi. Meillä on mukava työyhteisö, jossa panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Olemme ylpeitä tiimistämme ja tuloksistamme ja rohkeita kohtaamaan uusia tilanteita. Arvomme inspiroivat meitä kaikkia luomaan positiivisen yrityskulttuurin ja yhteisön, jossa tunnemme, että meitä arvostetaan, välitämme toinen toisistamme sekä asiakkaistamme. Arvomme ovat: We are One Team, We are Results Focussed, We All Make a Difference, We are Bold, We Celebrate Success. 

Jos koet, että haluat työskennellä muuttuvassa ympäristössä ja olla luomassa erinomaisia asiakaskohtaamisia, hae meille töihin. 

Tutustu meihin tarkemmin: https://www.sspfinland.fi, www.foodtravelexperts.com.

Hae tehtävään mahdollisimman pian allaolevalla lomakkeella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Sakko, Operations Manager, puh. +358 40 727 8378, keskiviikkona 12.1.2022 klo 11-13 välillä, perjantaina 14.1.2022 klo 9-11 välillä tai keskiviikkona 19.1.2022 klo 12-14 välillä.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus